Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Eκδηλώσεις της ΠΕΘ Πατρών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΙΑΟΥΛΗ 68, ΠΑΤΡΑ

Αρ. Πρωτ. 1/2009,

Πάτρα 7 Ιανουαρίου 2009

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ευχόμεθα ολόψυχα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Ιανουάριο.

1. Την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009, στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κατ’ έτος ευχαριστιακή σύναξη 07.00 - 10.00 πμ, κατά την οποία θα γίνει αρτοκλασία του Παραρτήματός μας και θα τελεστεί μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους συναδέλφους θεολόγους.

Στην ευχαριστιακή αυτή σύναξη θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο café “Patrino”.

2. Την Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009, και ώρα 6-8 μμ, στην αίθουσα Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ», Μιαούλη 68, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι ο κ. Χρήστος Τερέζης, αντιπρόεδρος του Παραρτήματός μας, με θέμα:
«Μάξιμος ο Ομολογητής και η θεολογία ως ερμηνευτική»

3. Το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης για τους συνταξιούχους συναδέλφους θεολόγους, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός στις 5.30 μμ, θα ακολουθήσει κοπή πίτας του Συλλόγου μας και απονομή τιμητικών διακρίσεων στους συναδέλφους αυτούς. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση.
Νομίζουμε ότι η παρουσία όλων μας στις παραπάνω εκδηλώσεις κρίνεται απαραίτητη.

Με αγάπη Χριστού

Η Πρόεδρος - Η Γραμματέας

Δήμητρα Κόρδα - Κωτσάκη - Ελένη Σανίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου