Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Περιμένουμε τις απόψεις σας!


Ανακοινώνουμε στους φίλους αναγνώστες ότι δεχόμαστε ευχαρίστως άρθρα, σχόλια και κριτικές παρεμβάσεις (κυρίως αυτές - αποτελούν για μας οξυγόνο!) υπό τον (αυτονόητο, για μας) όρο ότι θα γίνονται επωνύμως. Οι μη διαθέτοντες λογαριασμό στο Google, μπορούν να μας στείλουν τις όποιες απόψεις τους στο e-mail του ιστολογίου μας: xaan62@gmail.com και θα δημοσιευθούν πάραυτα.

* Eπισημαίνουμε, επίσης, ότι τα αποστελλόμενα άρθρα ή / και σχόλια θα πρέπει να μην περιέχουν κανενός είδους προσωπικές επιθέσεις ή όποια άλλη αντέγκληση. Το ιστολόγιό μας είναι το πλέον φιλελεύθερο στην προβολή των απόψεων συναδέλφων και εν γένει στον θεολογικό και εκπαιδευτικό διάλογο, φθάνει να τηρούνται οι προαναφερθείσες (αυτονόητες για μας ειδικά για τον χώρο της θεολογίας - τον χώρο της φύσει ελευθερίας!) προϋποθέσεις.

- Εμείς εδώ, δεν κάνουμε (εισαγωγικού τύπου...) ...control απόψεων, όπως ορισμένα - γνωστά, πλέον, τοις πάσι - blogs που κινούνται στο θεολογικό χώρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαλλοτριώσουμε βασικές αρχές της χριστιανικής ηθικής, προσέτι δε και της στοιχειώδους λογικής, προσφέροντας χώρο για ...ανώνυμες ασχημονίες και ύβρεις. Προ Θεού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου