Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ιδρύεται Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ


Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι του ΑΠΘ,

Με στόχο τη σύνδεση του Α.Π.Θ. με τους χιλιάδες αποφοίτους που προήλθαν από το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας και οι οποίοι διακρίθηκαν στους τομείς της ακαδημαϊκής, επιστημονικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι Πρυτανικές Αρχές αποφάσισαν την ίδρυση του πρώτου Συλλόγου Αποφοίτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε και εσείς στην πρώτη συνάντηση των μελών του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου για τη συγκρότηση του πρώτου Ιδρυτικού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η παρουσία και η συμπαράστασή σας, αποτελούν πηγή στήριξης και έμπνευσης και διασφαλίζουν την επιτυχία του Συλλόγου, συμβάλλοντας στη πραγματοποίηση του οράματός μας που δεν είναι άλλο από τη σύνδεση των απανταχού αποφοίτων μεταξύ τους, με το Πανεπιστήμιο και με την κοινωνία στην οποία ζουν και εργάζονται.

Σε περίπτωση αδυναμίας και εφόσον επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Σύλλογο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση alumni@auth.gr

Οι Πρυτανικές Αρχές,

Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ

Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού

Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου