Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

"Νέ@ ΛΑΡΙΣΑ - ξεκινάμε", με τον Ντίνο Διαμάντο "primus inter pares”


ntinos-diamantos
Νέα Δημοτική Κίνηση - Πρωτοβουλία για το Δήμο Λαρισαίων, με επικεφαλής - σε "ρόλο πρώτου μεταξύ ίσων" - τον πολιτικό μηχανικό Ντίνο Διαμάντο.

Καθώς εντείνονται οι ζυμώσεις ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν σε δέκα μήνες, τον Μάιο του 2014, με συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη εμφανίζεται νέα δημοτική κίνηση με τον τίτλο «νέ@ ΛΑΡΙΣΑ- ξεκινάμε!», δρομολογώντας πιθανή δημαρχιακή υποψηφιότητα του προέδρου του ΤΕΕ Κ & Δ Θεσσαλίας, διπλ. πολιτικού μηχανικού, Ντίνου Διαμάντου (φωτ.) .

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 21:15, στην πλατεία «Αγαμέμνονα Μπλάνα» (δίπλα στην πλατεία Λαού- Αγ. Βησσαρίωνα) και την πρόσκληση υπογράφει ως εκπρόσωπος της κίνησης ο κ. Διαμάντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του θα εμφανιστούν γνωστοί Λαρισαίοι από διάφορους πολιτικούς χώρους και οι οποίοι θα συνυπογράφουν κείμενο αρχών και προτάσεων για τη Λάρισα και τον Δήμο στη βάση των οποίων συγκροτείται η κίνηση. Δεν θα πρόκειται για παρουσίαση υποψηφίων ή συνδυασμού ενώ ο Ντ. Διαμάντος, ως επικεφαλής της πρωτοβουλίας, εμφανίζεται «πρώτος μεταξύ ίσων». Η κίνηση θα ξεκινήσει σειρά επαφών με φορείς, συλλογικότητες, άλλες δημοτικές κινήσεις και παρατάξεις επιδιώκοντας ζύμωση των ιδεών της και συνεργασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου